Budúci týždeň nás čaká už posledný, pätnásty v poradí. Projekt podporený Nadáciou Pontis/Nadačným fondom Slovenských elektrární v Nadácii Pontis. Každý jeden bol iný, hlavne tematicky, ale obsahovo takmer rovnaký - cez rôzne aktivity, metódy aj formy, rovesnícke vzdelávanie a zážitok si pripomenúť, zopakovať a utvrdiť známe, možno trošku zabudnuté vedomosti. Aplikovať ich do praxe netradičným a neformálnym spôsobom.
Ten dnešný bol zo sveta gastronómie. Niesol sa v znamení rôznych chutí, spoznávanie nových, trošku zdravších verzií, ale aj v odovzdávaní praktických skúseností mladším kamarátom, našim škôlkarom. Spolu si upiekli vlastnú pizzu. Takú ozajstnú, so všetkým, čo k tomu patrí.
Popoludňajšia časť bola zameraná na prípravu na vyučovanie. Rôzne typy pracovných listov s dôrazom na samostatnú prácu. Niekto to zvládol s menšou pomocou, iný úplne sám. Pomaly sa pripravujeme na to, že možno o pár dní alebo týždňov ostanú doma. Vedieme ich k samostatnej práci, k čítaniu s porozumením, vedieme ich k tímovej práci, lebo aj to je spôsob, ako si vzájomne pomôcť. Či to bude stačiť, ukáže čas.
M. Podolinská
23. 04. 2024 - Dnešný projektový deň bol zameraný na tému - Deň Zeme. Žiaci mali možnosť zamýšľať sa nad otázkami vzniku našej zeme... >> čítaj viac
22. 04. 2024 - Témou dnešného projektového dňa bol, celkom pochopiteľne, Deň Zeme. Zbieranie odpadkov aj s teoretickou prednáškou už... >> čítaj viac
18. 04. 2024 - ...klasika - vpredu dvaja, ktorí cestu poznajú už naspamäť, vzadu Slavko, zodpovedný, starostlivý, dávajúci pozor na ... >> čítaj viac
>> všetky aktuality